Om oss

Show off er en ledende leverandør av visuelle markedsføringsløsninger og profileringstjenester. Vi har lang erfaring innen bransjen og er stolte av å kunne tilby våre kunder en omfattende portefølje av produkter og tjenester.

En av våre spesialiteter er gave- og profilartikler. Vi har et bredt utvalg av produkter som kan tilpasses med bedriftens logo eller budskap, og som passer perfekt til en rekke anledninger, fra messer og arrangementer til ansattgaver og kundegaver.

Vårt erfarne team av designere og markedsføringseksperter vil samarbeide med deg for å finne de beste produktene som passer til din bedrifts behov og budsjett. Vi vil sørge for at du får den perfekte løsningen som vil bidra til å øke synligheten, bevisstheten og lojaliteten til din bedrift.

Enten du trenger firmagaver, reklameartikler eller andre typer profilering, kan du stole på Show off for å levere de beste produktene og den beste kundeservicen. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg å skille deg ut i mengden.

Sortimentet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.

Profilen din er viktig

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss.


Korte fakta

Firmanavn
Show Off AS
Org.nummer
919161558
Telefonnummer
51 60 80 10
E-postadresse
post@showoff.no