Intermezzo Champagne 26 Cl Gold 2-p


Intermezzo Champagne 26 Cl Gold 2-p
Art.nr. 6577494-00
Minste antall: 1 stk

Erika Lagerbielke skapte en klassiker året etter at hun ble uteksaminert fra University of Arts, Crafts and Design (Konstfack) i 1984. På den tiden brøt Intermezzo opp fra den fargeløse estetikken som var etablert i Sverige på 1950-tallet. Her var en som ønsket å gjøre glass synlig og morsomt, for å la det være et statement-skapende element i en borddekking. I stedet for å gå bort fra Orrefors arv av skjønnhet og håndverkstradisjoner. Forseglet i glasset, som stiger opp fra overflaten av bordet, er et dråpeformet mysterium. En liten, men karakteristisk detalj, som i 2022 skal produseres i en gylden nyanse for å feire Erikas 40 år med Orrefors. Intermezzo gull gir et festlig preg på hele kolleksjonen og forgyller merkets mest ikoniske serviseserie. Glassene kommer i 2-pakninger og er munnblåste i Kosta.

Pris 1319,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Orrefors

Her tilbys ekte kunsthåndverk produsert i Sverige. Disse tradisjonsrike fabrikkene er nå en del av New Wave, og vi er stolte av å kunne tilby dette til våre kunder.
I hovedsak er alle produktene basert på munnblåst krystall, og all produksjon foregår etter tradisjonsrike metoder.
Vareutvalget består av komplette glass-serier, serviser og elegante pyntegjenstander.
Prismessig finnes produkter på en bred skala, fra rimelige serier til meget kostbare kunstverk.
Alle produkter er et resultat av designutvikling fra anerkjente kunstnere som er tilknyttet fabrikkene, og alle produkter leveres i elegante gaveesker. I esken ligger også en presentasjon av kunstneren bak produktet.
Verd å vite er også at det finnes store muligheter for spesialproduksjon tilpasset ethvert behov, fra spesialutviklede glass-serier til spesialdesignede artikler til alle formål.
Både Kosta Boda og Orrefors er tilgjengelig i detaljhandelen i Norge.


Vis samtlige produkter fra Orrefors
Ledetid 3
Kvinner/Menn Unisex
Vekt 0.14
Land Sweden
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo 1762 st

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter